I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

„Ekonomijada“ prvi put u klubu „San Marko“

Od početka sezone, ekipa kluba „San Marko“ radi punom parom. Niz najboljih žurki za mlade nastavlja se i ove subote, 3. oktobra, na „Ekonomijadi“.

ekonomijada san marko

-Došli smo na ideju da okupimo celu školu i napravimo spektakl u San Marku. Dobra muzika, specijalna iznenadjenja i što je najvažnije, druženje i odličan provod, izjavio je Nikola Naić, učenik Ekonomske škole koji je ujedno i jedan od organizatora ovog događaja.

Prva po redu žurka Ekonomske i Trgovinske žurka napravila je veliki bum. Za muzikči program pobrinuće se DJ Nikola, dobro poznat među Zrenjanicima, koji obećava nezaboravnu žurku. Pored njega, takođe i Waking George, rezident džokej San Marka, čiji je vajb uveliko prepoznatljiv domaćoj publici.

-Standarno najbolji provod, ne smete propustiti, dodali su organizatori Ekonomijade.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Iz kluba navode da je interesovanje ogromno i da su već sada sve rezervacije popunjene! Takođe preporučuju raniji dolazak u klub, kako bi se izbegla prevelika gužva na ulazu.

Cena karata u pretprodaji su 100,00 dinara.

Video najava za prvu „Ekonomijadu“

Ekonomijada

Ekonomijada nešto sasvim novo u našem gradu , žurka Ekonomske Trgovinske škole , očekuje vas nezaboravan provod !!! Vidmo se Video Produkcija : Jovan Radovic

Posted by Club „SAN MARKO“ Official Fan Page on Wednesday, 30 September 2015

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh