I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

„Ekonomijada“ prvi put u klubu „San Marko“

Od početka sezone, ekipa kluba „San Marko“ radi punom parom. Niz najboljih žurki za mlade nastavlja se i ove subote, 3. oktobra, na „Ekonomijadi“.

ekonomijada san marko

-Došli smo na ideju da okupimo celu školu i napravimo spektakl u San Marku. Dobra muzika, specijalna iznenadjenja i što je najvažnije, druženje i odličan provod, izjavio je Nikola Naić, učenik Ekonomske škole koji je ujedno i jedan od organizatora ovog događaja.

Prva po redu žurka Ekonomske i Trgovinske žurka napravila je veliki bum. Za muzikči program pobrinuće se DJ Nikola, dobro poznat među Zrenjanicima, koji obećava nezaboravnu žurku. Pored njega, takođe i Waking George, rezident džokej San Marka, čiji je vajb uveliko prepoznatljiv domaćoj publici.

-Standarno najbolji provod, ne smete propustiti, dodali su organizatori Ekonomijade.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Iz kluba navode da je interesovanje ogromno i da su već sada sve rezervacije popunjene! Takođe preporučuju raniji dolazak u klub, kako bi se izbegla prevelika gužva na ulazu.

Cena karata u pretprodaji su 100,00 dinara.

Video najava za prvu „Ekonomijadu“

Ekonomijada

Ekonomijada nešto sasvim novo u našem gradu , žurka Ekonomske Trgovinske škole , očekuje vas nezaboravan provod !!! Vidmo se Video Produkcija : Jovan Radovic

Posted by Club „SAN MARKO“ Official Fan Page on Wednesday, 30 September 2015

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh