I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Boris Petrović : Dovodim specijalnog gosta na subotnju svirku

Boris Petović jedan od superfinalista druog serijala „Prvi glas Srbije“ nastupiće ove subote 21. septembra u klubu „San Marko“.

boris-petrovic-zrenjanin-zitiste

– Jedva čekam da nastupim sa bendom klubu „San Marko“. Gosti ovog kluba su žestoko navijali za moj što bolji plasman u „Prvom glasu Srbije“ i dugujem im noć za pamćenje.

Boris ističe da će povesti svog gosta iznenađenja na subotnju svirku koji je takođe učesnik drugog serijala. Dodaje i da je ovog momka publika zapamtila po izvrsnom glasu i specifičnom nastupu kojim je fascinirao žiri.

– Sviraćemo sve ono što Zrenjanin voli, a ja koji sam često dolazio u ovaj klub posle snimanja, dobro sam upoznat sa ukusom domaće publike. Moram da priznam da podjednako volim nastupe na festivalima sa svojim „Karington“ bendom i klubske svirke poput ove koja je pred nama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Cena ulaznice za ovaj koncert iznosiće simboličnih 150 dinara, a rezervacije su moguće putem broja telefona 064 5047492.

Poslušajte sjajnu svirku sa ovogodišnjeg Borisovog nastupa na „Korzo fest“-u

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh