I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
San Marko

Alen Muković u klubu „San Marko“ uz standardnu cenu ulaza

Najveći noćni klub u Banatu, klub „San Marko“ u subotu 27. oktobra ugostiće još jednog izvrsnog pevača Alena Mukovića.

Ovo je prvi put da Alen peva u Zrenjaninu što opravdava najave organizatora da će tokom ove sezone činiti napore da se osveži ustaljen muzički repertoar grada.

Organizatori su naveli da je ovo ujedno i prilika da ponude svojim vernim gostima vrhunsku živu svirku poznatog pevača po standardnoj ceni ulaza od 150 dinara, i ponose se time što program kluba iz vikenda u vikend nudi za svakoga ponešto, a opet za prave ljubitelje dobrog provoda sve.

Rezervacije u ovom klubu uvek su moguće jer na taj način još jednom dokazujemo da poštujemo svoje goste, te da ne moraju da trče u klub prerano kako bi obezbedili sto putem broja 064 5047492,  ističe Aleksandra Hajder PR kluba.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

BIOGRAFIJA I VIDEO NAJAVA

Alen je rodjen 1988 god. kako se navodi u njegovoj biografiji u kineskoj godini zmajeva u Podgorici.Iako je muzičku karijeru otpočeo kao DJ, Alen se brzo prebacio na pevanje i već sa sedamnest godina izdao je prvi singl „NA SRCU KVAR“ koja je bila i ostala apsulutni hit kako na radi stanicama tako i u diskotekama i klubovima. Po njoj se zove i album prvenac koji je izašao 2006 godine. Kasnije su usledili i brojni hitovi od kojih se izdvojio „Pridji Mi (nisi više klinka) i mnogi drugi.Alen će kako kaže za naš portal atmosferu usijati sa svojim bendom pevajići sve poznate hitove kako zabavne tako i narodne muzike.

A evo i kako Alen to radi uživo

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh