I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kafemat

Prva dnevna žurka u Zrenjaninu i doček Nove godine – gratis

2015. godina je na izmaku. Ugostitelji užurbano pripremaju novogodišnje programe za svoje goste, a mi smo svratili do naših prijatelja iz Kafemata, jer nude nešto što do sada nije bila praksa u našem gradu.

12313636_431318710397163_9027222702414687806_n

  • “Dobro ste informisani, tačna je informacija da ove godine organizujemo po prvi put u Zrenjaninu dnevnu žurku uoči dočeka Nove 2016. Naime, dnevne žurke poslednjeg dana u godinu su veoma popularne u drugim gradovima, te smo rešili da našim sugrađanima pružimo sjajnu zabavu, a da pritom ostanu u svom gradu.
dnevna kafemat zurka

Dnevna žurka / 31. 12 prošle godine u NS Kafematu

Po modelu našeg starijeg brata iz Novog Sada, organizujemo Dnevnu žurku 31.12. sa startom tačno u podne. Sjajna ekipa DJ-a se sprema da dobro zagreje vesele ekipe uz hitove elektroske muzike.

Dnevna žurka traje do 18 časova, kada se se lokal dodatno sređuje za noćnu varijantu i doček 2016. godine. Očekuje nas sjajna zabava tokom celog dana, i drago nam je da će konačno i naši sugrađani osetiti čari dnevnih žurki tokom dočeka” – poručuju iz Kafemata.

dnevna zurka kafemat

Dnevna žurka / 31. 12 prošle godine u NS Kafematu

BESPLATAN ULAZ ZA DOČEK – REZERVACIJA OBAVEZNA

Svakako vredno pomena jeste da, ukoliko se odlučite za bilo koju varijantu dočeka, ulaz je besplata, a kako bi sebi osigurali mesto rezervacije su obavezne i mogu se izvršiti na broj telefona 069 207 77 77 .

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Vesela ekipa iz Kafemata spremila vam je posebne pakete pića po vrlo povoljnim cenama.

Eto još jednog razloga više da Novu godinu dočekate u svom gradu, u Kafematu. 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh