I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Provedite Dan zaljubljenih u ambijentu nalik oazi ljubavi

Kada na red dođe famozni 14. februar, gotovo u svačijem životu se stvara potreba da na poseban način iznenadi sebi dragu osobu. Neko će se odlučiti za romntični vikend, neko za simboličan poklon, dok restoran Golf Centar nudi idiličnu vangradsku atmosferu u njihovoj ˝oazi ljubavi˝.

Bliži nam se 14. februar, a sa njime i večita dilema kako obradovati svog partenra i u želji da dođe do idealnog rešenja, čovek danima traga za savršenim poklonom. Kako bi vam olakšao potragu i to posebno veče vam učinio što lepšim, restoran Golf Centar vas poziva da Dan zaljubljenih sa svojim partnerom provedete u njihovoj oazi ljubavi.

-Provedite Dan zaljubljenih sa dragom osobom uz zvuke akustične gitare i najfinije gastronomske užitke. Pripremili smo za vas jedinstveno i romantično veče koje ćete dugo pamtiti i posle koga ćete postati naši stalni gosti, poručili su iz pomenutog restorana.

Iznenađenja u ambijentu koji obara sa nogu

Kako bi doprineli atmosferi i gostima pružili što kvalitetniji ugođaj, eminentni restoran je za tu priliku pripremio mnoštvo iznenađenja za zaljubljene parove.

-Očekuju vas iznenađenja i kolačić sa romantičnom porukom napisanom specijalno za par koji se rezerviše za svoju čestitku ljubavi, dodali su.

Rezervišite svoju čestitku ljubavi već danas na broj telefona:  063 / 556 – 083

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh