I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Kafemat

Posle dnevne i noćne novogodišnje žurke, najavljena repriza u Kafematu

Lagano se bliži kraj 2015. godine. Iako nema snega da upotpuni novogodišnju euforiju, možemo reći da su se ugostitelji poprilično potrudili da svojim gostima slavlje tokom dočeka nove godine bude još jedna u nizu „noći za pamćenje“.

dnevna kafemat zurka

Dnevna žurka 31. u Kafematu bez slobodnih rezervacija

Tako po prvi put u našem gradu Nova godine stiže ranije nego inače.

  • Dnevna žurka u organizaciji Kafemata je nešto novo za naš grad, a verujemo da će se gosti sjajno zabaviti o čemu svedoči i to, da je kapacitet kluba rasprodat u potpunost skoro 10 dana pred novogodišnju noć. „Veoma smo ponosni što smo u naš grad doneli nešto novo i upravo na taj način da zajedno uđemo u Novu 2016. godinu. Moramo napomenuti da je kapacitet kluba rezervisan u potpunosti, kako za dnevnu tako i za noćnu varijantu dočeka Nove godine. Naši gosti će uživati u sjajnom ambijentu, odličnoj muzici i dobrom druženju. Drago nam je da na ovaj način završavamo za nas uspešnu godinu i nadamo se da ćemo nastaviti u istom ritmu, pružati našim sugrađanima kvalietnu uslugu, kakvu oni i zaslužuju“ – poručuju iz menadžmenta ovog kluba.
Pripreme

Deo dekoracije enterijera za nezaboravne trenutke

REPRIZA – GRATIS

Svi koji nisu uspeli da rezervišu svoje mesto za doček, to mogu da urade za reprizu dočeka, upad je slobodan a rezervacije obavezne i mogu se izvršiti na broj – 069 207 77 77

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh