I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • agencija dane
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Pivnica proslavila tri decenije postojanja [7 SLIKA]

Jubilarni, trideseti rođendan Pivnice, sinoć je svečano obeležen druženjem prijatelja Pivnice, redovnih gostiju i predstavnika medija, uz koncert novosadskog benda „Apsolutno romantično“.

Dragan Odadžić nazdravlja za 30. rođendan Pivnice

Dragan Odadžić nazdravlja za 30. rođendan Pivnice

Pivnica „Četir’ konja debela “ već tri decenija okuplja ljubitelje piva, dobre hrane i zabave. Ovde se slave rođenje deteta, krštenje, maturske večeri, odlasci u penziju, ovde se sklapaju poslovi, ovde ljudi dolaze da bi nazdravili i uživali…Pivnica je brend našeg grada, a najzaslužniji za opstanak tog brenda u poslednjh 14 godina je zakupac Pivnice, Dragan Odadžić.

Pivnica rodjendan proslava

– Iza nas je jedno izuzetno veče, kojim smo u prelepoj atmosferi stavili tačku na jedan period u istoriji Pivnice „Četir konja debela“. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da u krugu prijatelja i kolega, nazdravimo vremenu, u kojem smo uspeli da u izuzetno teškoj situaciji održimo jednu lepu zrenjaninsku priču. Proslava je protekla bez velike pompe, tako smo želeli, pošto ipak u pozadini proslave 30 godina Pivnice, stoji 270 godina zrenjaninske industrije piva, koja više ne radi. Gosti su se posebno obradovali malom iznenađenju, točilici instaliranoj u sredini lokala, sa koje su mogli sami da osete kako je točiti pivo.

Pivnica rodjendan

Odadžić dodaje da je proslava 30. rođendana Pivnice bila izuzeno emotivna za njega.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Naravno da je bilo izuzetno emotivno, mojih skoro 14 godina rada je utkano u tu priču. Brzo je prošlo, kao i veče za nama. Pivnica je velik i izuzetno kompleksan i skup sistem za održavanje i na pitanje kako vidim narednih 30 godina Pivnice, iskren da budem, bez rešenja pitanja Pivare i cele te situacije, kao generalnog boljitka, teško da i Pivnica može da računa na neki uspeh. Optimizam je naravno prisutan, s obzirom da smo uspeli da preživimo klasičan primer privatizacije na balkanski način. Vremena koja su pred nama mogu samo da donesu napredak, na zadovoljstvo nas i naših gostiju – uveren je Odadžić.

Pivnica Zakovski

Gostima se obratila novinarka Branka Jajić, a pivsku zdravicu je održao poznati glumac, Prvoslav Zakovski:

„Nazdravlje Vam prijatelji dragi, zvani i nezvani

Svi ste nam dobrodošli, ako ste veseli i žedni

Man’te brigu, priđ’te bliže

Od lepote pivo stiže!

Kao što je jadan, onaj što je gladan

Tako je i bedan onaj što je žedan!

Nek Vam bude veselo slavlje

Živi bili i aj’ uzdravlje!“

Zvono i Pivnica: Branislav Guta Grubački i Dragan Odadžić

Zvono i Pivnica: Branislav Guta Grubački i Dragan Odadžić

Bend „Apsolutno romantično“ je svirao neprestano više od četiri sata. Petar, Kina i ostali članovi benda se nisu štedeli, jer kako kažu, čast im je što su bili deo proslave velikog jubileja.

Pivnica rodjendan 2

-Mnogo nam znači što smo ovde, mogu slobodno da kažem u našem Zrenjaninu. Naša karijera je krenula posle nastupa na festivalu „Sunflower“ u hotelu Vojvodina. Posle toga smo smo svirali 12 – 13 godina u klubu Steffani, a u poslednje 2 – 3 godine redovno sviramo u Pivnici. Volimo ljude u Zrenjaninu, pitomi su i fini, odlična su publika. Dragana Odadžića znamo još iz studentskih dana. U Pivnici je uvek fina energija i drago nam je što smo zajedno sa Zrenjanincima proslavili trideseti rođendan ovog kultnog objekta – rekao je Petar Pera Alvirović, frontmen grupe „Apsolutno romantično“.

Pivnica proslava

Pogledajte i delić atmosfere na video snimku:

Aj pa pukni zoro… ???Srećan 30. rodjus Pivnici „Četir’ konja debela“ #ilovezrvideo #ilovezr

A video posted by I ❤ ZRENJANIN (@ilovezrenjanin) on

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh