I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Pivnica proslavila tri decenije postojanja [7 SLIKA]

ZrBizNet

Jubilarni, trideseti rođendan Pivnice, sinoć je svečano obeležen druženjem prijatelja Pivnice, redovnih gostiju i predstavnika medija, uz koncert novosadskog benda „Apsolutno romantično“.

Dragan Odadžić nazdravlja za 30. rođendan Pivnice

Dragan Odadžić nazdravlja za 30. rođendan Pivnice

Pivnica „Četir’ konja debela “ već tri decenija okuplja ljubitelje piva, dobre hrane i zabave. Ovde se slave rođenje deteta, krštenje, maturske večeri, odlasci u penziju, ovde se sklapaju poslovi, ovde ljudi dolaze da bi nazdravili i uživali…Pivnica je brend našeg grada, a najzaslužniji za opstanak tog brenda u poslednjh 14 godina je zakupac Pivnice, Dragan Odadžić.

Pivnica rodjendan proslava

– Iza nas je jedno izuzetno veče, kojim smo u prelepoj atmosferi stavili tačku na jedan period u istoriji Pivnice „Četir konja debela“. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da u krugu prijatelja i kolega, nazdravimo vremenu, u kojem smo uspeli da u izuzetno teškoj situaciji održimo jednu lepu zrenjaninsku priču. Proslava je protekla bez velike pompe, tako smo želeli, pošto ipak u pozadini proslave 30 godina Pivnice, stoji 270 godina zrenjaninske industrije piva, koja više ne radi. Gosti su se posebno obradovali malom iznenađenju, točilici instaliranoj u sredini lokala, sa koje su mogli sami da osete kako je točiti pivo.

Pivnica rodjendan

Odadžić dodaje da je proslava 30. rođendana Pivnice bila izuzeno emotivna za njega.

-Naravno da je bilo izuzetno emotivno, mojih skoro 14 godina rada je utkano u tu priču. Brzo je prošlo, kao i veče za nama. Pivnica je velik i izuzetno kompleksan i skup sistem za održavanje i na pitanje kako vidim narednih 30 godina Pivnice, iskren da budem, bez rešenja pitanja Pivare i cele te situacije, kao generalnog boljitka, teško da i Pivnica može da računa na neki uspeh. Optimizam je naravno prisutan, s obzirom da smo uspeli da preživimo klasičan primer privatizacije na balkanski način. Vremena koja su pred nama mogu samo da donesu napredak, na zadovoljstvo nas i naših gostiju – uveren je Odadžić.

Pivnica Zakovski

Gostima se obratila novinarka Branka Jajić, a pivsku zdravicu je održao poznati glumac, Prvoslav Zakovski:

„Nazdravlje Vam prijatelji dragi, zvani i nezvani

Svi ste nam dobrodošli, ako ste veseli i žedni

Man’te brigu, priđ’te bliže

Od lepote pivo stiže!

Kao što je jadan, onaj što je gladan

Tako je i bedan onaj što je žedan!

Nek Vam bude veselo slavlje

Živi bili i aj’ uzdravlje!“

Zvono i Pivnica: Branislav Guta Grubački i Dragan Odadžić

Zvono i Pivnica: Branislav Guta Grubački i Dragan Odadžić

Bend „Apsolutno romantično“ je svirao neprestano više od četiri sata. Petar, Kina i ostali članovi benda se nisu štedeli, jer kako kažu, čast im je što su bili deo proslave velikog jubileja.

Pivnica rodjendan 2

-Mnogo nam znači što smo ovde, mogu slobodno da kažem u našem Zrenjaninu. Naša karijera je krenula posle nastupa na festivalu „Sunflower“ u hotelu Vojvodina. Posle toga smo smo svirali 12 – 13 godina u klubu Steffani, a u poslednje 2 – 3 godine redovno sviramo u Pivnici. Volimo ljude u Zrenjaninu, pitomi su i fini, odlična su publika. Dragana Odadžića znamo još iz studentskih dana. U Pivnici je uvek fina energija i drago nam je što smo zajedno sa Zrenjanincima proslavili trideseti rođendan ovog kultnog objekta – rekao je Petar Pera Alvirović, frontmen grupe „Apsolutno romantično“.

Pivnica proslava

Pogledajte i delić atmosfere na video snimku:

Aj pa pukni zoro… ???Srećan 30. rodjus Pivnici „Četir’ konja debela“ #ilovezrvideo #ilovezr

A video posted by I ❤ ZRENJANIN (@ilovezrenjanin) on

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh