I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Pivnica: U subotu svira „Mesečina“ iz Sombora

Tamburaški orkestar “Mesečina” iz Sombora gostuje u subotu, 14. marta, u Pivnici. Početak je oko 21 čas. Rezervacije na telefon 023.545.659.

Mesecina 1

Tamburaški orkestar ’’Mesečina’’ iz Sombora mlad je orkestar osnovan u martu 2012. godine. Pored tradicionalne vojvođanske tambure orkestar ima i bubanj i harmoniku, koji su doprineli specifičnom zvuku, pa se na repertoaru nalazi neograničen broj kompozicija raznih muzičkih žanrova.

Pivnica Pivnica

Članstvo orkestra broji pet mladih i ambicioznih muzičara koji su za vreme studiranja bili i članovi tamburaškog orkestra AKUD-a Sonja Marinković u Novom Sadu.

Ono što je interesantno vezano za “Mesečinu” je poseban način izvođenja i to pridaje savremenijem zvuku tamburaške muzike. Orkestar je nastupao na 6. Svetskom tamburica festu na Petrovaradinskoj tvrđavi i iskoristio priliku da se pokaže sa prvom autorskom pesmom i time osvojio prvu nagradu za najlepšu pesmu tog festivala.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

pivnica_basta_2

 

Podsetimo, Pivnica “Četir’ konja debela” je otvorena svakog dana od 9 sati ujutru, pa sve do 01 iza ponoći. Dobrodošli!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh