I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Ovog vikenda u Kafematu: Najpoznatije numere uz egzotične koktele

Sa novitetima koje pruža iz nedelju i nedelju, a sa potpuno novim i naizgled drugačijim konceptom, atratkivni lokal u srcu Gimnazijske ulice i ovog vikenda poziva na nezaboravan provod.

Kako su Zrenjaninci već navikli, popularni koncept bar i restoran Kafemat se iz nedelje u nedelju trudi da u noćni život našeg grada donese pravu dozu ˝uzburkanog i sočnog˝. Nakon prethodnog vikenda kojim su posebno zadovoljni, ove subote najavljuju još bolji provod.

-Kako je prethodni vikend prošao i više nego dobro, ove nedelje očekujemo još bolju atmosferu. Pored odlične atmosfere, tu su naravno i najbolji kokteli, poručili su iz Kafemata.

Odlična energija i najpoznatija muzika

Kako je novi koncept Kafemata stupio na snagu, od sada u pomenutom lokalu može slušati najpoznatija strana i elektronska muzika.

U cilju nam je da se naši gosti osećaju što prijatnije, a muzika je svakako jedan od načina da im pokažemo koliko su nam oni važni. Iz tog razloga, u Kafematu se od sada mogu čuti samo najveći hitovi, ali u našem maniru, naravno, kroz smeh su dodali.

Ovog vikenda, iz mix pulta najveće hitove servira DJ Tomzey.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kafemat info-line: 069 / 207 – 77 – 77

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh