I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Bassic Club

Ovog vikenda u „Bassic“ klubu 4Acoustic i treći po redu All HITS music

Bassic caffe je za vrlo kratko vreme postao jedan od omiljenih klubova naših sugrađana. Dok radnim danima možete uživati u miru jedinstvenog ambijenta, vikendom ovaj prostor ispunjavaju razigrani ljudi nasmejanih lica.

bassic bar

U ponudi je široki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, ljubazno osoblje i mesto za svakog ko je dobrog raspoloženja. Iz Bassic-a najavljuju još više uzbudljivih događaja, video projekcija i uživo nastupa.

U četvrtak 12. marta u Bassic caffe-u imate priliku da poslušate uživo nastup benda 4Acoustic. Kvalitetni nastupi bendova su jedan od event-ova koji su uvek dobrodošli u ambijentu Bassic-a. Uvek u dobrom raspoloženju 4Acoustic bend se trudi da ispuni zahteve i želje zadovoljne publike. Bend prezentuje obrade pop, rock i blues pesama na svoj jedinstven način. Doživite posebnu atmosferu u novoj akustičnoj estetici.

Subota 14. mart je zakazan za još jedan All HITS music. U subotu budite svedoci putovanja kroz veče najvećih hitova 80ih, 90ih pa sve do danas. Za razigranu atmosferu zadužen je resident dj Bassic-a, kvalitetna oprema i naravno disco kugla.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

bejzik

Budite naši gosti, opustite se i uživajte – poručuju organizatori.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh