I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Fabrika - Fabrique

Ovog četvrtka u Fabrici kafanske karaoke uz Jelen pivo

Ovog četvrtka 30. aprila u popularnom klubu Fabrika u Zrenjaninu održaće se pravi kafanski karaoke obračun, a sve to u znaku Jelen piva.

karaoke-jelen

– Dragi prijatelji, Nakon nekoliko meseci slušanja pesme „Naša stvar” koja je postala veliki kafanski hit, a nadamo se osvojila i Vaše srce – red je da svi zajedno zapevamo! Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na prve „Naša stvar kafanske karaoke” .

Odlična prilika za sve talentovane pevače, kao i one koji se tako osećaju, da izađu pred kafansku publiku i pokažu svoj talenat! Talenat i energija se cene, ali oni iskusni kažu da je u kafani najbitnija emocija!

karaoke-kafanske

Svi zainteresovani učesnici će imati priliku da zapevaju neke od kultnih kafanskih hitova – na repertoaru će biti pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Silvane Armenulić, Gordane Stojićević, Miroslava Ilića i mnogih drugih.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Učesnici sami biraju pesmu kojom će se predstaviti publici, a stručni žiri će svojim glasovima odabrati pobednika koji će se direktno plasirati u veliko finale koje će biti održano u junu u Beogradu.

Nagrade za pobednike

Pobednik večeri osvojiće specijalnu nagradu „Kafansko veče za najbolje prijatelje”, kao i brojne poklone Jelen Piva, dok tri prvopasirana učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop.

Takođe, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru. Ponestite samo lepo raspoloženje… 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh