I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Kafemat

Ovako je bilo na otvaranju Kafemata [10 SLIKA]

U petak 12. juna svečano je otvoren Kafemat u Gimnazijskoj ulici.

Lokal koji je svojim konceptom osvojio Novi Sad, sinoć je otvorio vrata i Zrenjanincima, a svečano otvaranje je bilo ispunjeno do poslednje stolice ozbiljnijom klijentelom.

Kafemat otvaranje 2

Muziku je birao DJ Groover, a zabava se odvijala u unutrašnjem delu lokala i u letnjoj bašti.

Kroz raspoložene goste ovog lokala šetale su devojke – perfomeri, podizale su raspoloženje podizale raspoloženje i diktirale ritam.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

kafemat otvaranje 3

Mnogobrojne goste Kafemat je fascinirao i sjajnom ponudom koktela, ali i izuzetno profesionalnom uslugom kompletnog osoblja.

Gosti koji su prisustvovali otvaranju, bili su monolitni u stavu da je ovakav koncept pravo osveženje u Zrenjaninu, a da sve što je dobro ne mora mnogo da košta, svedoče i zaista pristupačne cene pića.
Kafemat otvaranje 4

VEČERAS – LARS MOSTON / BERLIN

U subotu, 13. juna, u Kafemat stiže svetsko ime house muzike ­ DJ Lars Moston. Zagrevanje pred njegov nastup napraviće DJ Dejan Matić, takođe rezident DJ Kafemata.

kafemat otvaranje

MAGIJA KAFEMATA

Za neverovatno kratko vreme, Kafemat je stekao status najpopularnijeg novosadskog mesta za izlazak. U ovom klubu gostovala su velika imena kao što su Josh Butler, Purple Disco Machine, Teenage Mutants, Me & Her, Happy Gutenberg, Max Chapman…

kafemat 1

Kafemat Zrenjanin

Takva imena definitivno znače kvalitet i vrhunsko muzičko iskustvo, a kada se preklope sa dobrom energijom gostiju – nastaje magija. Tu su i odlični rezident DJ­evi, koji svakog vikenda garantuju odličan vajb.

kafemat 5

Kafemat Zrenjanin

 

Kafemat je čuven i po svom dnevnom konceptu koji podrazumeva višesatno uživanje uz izvanrednu kafu, koktele i kulinarske majstorije kreirane od strane istinskih gastronomskih umetnika.

kafemat 2

Kafemat Zrenjanin

Svi Zrenjaninci željni beskompromisno dobrog provoda i novih čulnih izazova dobrodošli su da se priključe Kafemat magiji.

Zrenjaninski Kafemat nalazi se u Gimnazijskoj ulici.

kafemat 3

Kafemat Zrenjanin

Info linija Kafemata: 069 207 77 77

kafemat 6

Kafemat Zrenjanin

Dnevni deo koncepta ovog lokala uveliko je počeo sa radom, a kompletnu ponudu sa jelovnika, koktel ili vinske karte možete pogledati na zvaničnom sajtu http://www.kafemat.rs/

kafemat 4

Kafemat Zrenjani

Foto: Darko Milosavljević

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh