I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Kafemat: Najbolja dnevna Novogodišnja žurka u Zrenjaninu

Kao i uvek, koncept bar i restoran Kafemat u naš grad donosi sveže ideje i trudi se da bude što originalniji. Upravo zbog toga, ekipa ovog lokala u Zrenjanin donosi novinu kada je doček Nove godine u pitanju, tako da će Zrenjaninci pored klasičnog dočeka imati prilike da dođu i na dnevnu žurku.

kafemat-nova-godina

Kada na temu razgovora dođe doček Nove godine, među ljudima krene da raste pretpraznična euforija i razgovor počinje da poprima pravi praznični duh. Određeni broj ljudi će se uvek potruditi da svoj doček učini  ušuškanim i samo u krugu sebi dragih ljudi, dok će se neki odlučiti na uzburkan doček u omiljenom klubu ili kafiću. Tako je ove i ove godine Kafemat organizovao još jedan nezaboravan doček Nove godine, uz originalnu dnevnu žurku koja je kao takva, jedina u Zrenjaninu.

-Kao i prošle godine, i ove nas očekuju 2 sjajne novogodišnje žurke. Prvo nas čeka dnevna žurka sa startom tačno u podne, uz vrhunski vajb i standardne cene uz posebne pakete pića po promotivnim cenama. Nakon toga, selimo se večernji ambijent gde ćemo odbrojavati poslednjih 10 sekundi 2016-te godine i u vrhunskom ambijentu započeti novu 2017. godinu, poručili su iz Kafemata.

Besplatan ulaz uz rezervacije

Kao i za svaku žurku, i za doček Nove godine će ulaz biti besplatan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u najlepšem Novogodišnjem ambijentu u gradu, dodali su.

Kafemat info line: 069 207 77 77

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh