I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Neno Belan i Fiumensi u Pozorišnom klubu Zeleno zvono

Pokret ,,Novi optimizam’’ i Pozorišni klub ,,Zeleno zvono’’ vas pozivaju na ,,djavolski’’ koncert Nena Belana i Fiumensa, koji će se održatiu petak, 6. marta, u Pozorišnom klubu ,,Zeleno zvono“.

Nekadašnji frontmen benda ,,Djavoli’’ nastupiće u Zvonu sa svojim bendom Fiumens posle 8 godina i podsetiti nas na vreme rokenrola koje, nadamo se, još uvek nije sasvim iza nas.

nenoNO

Prvih 50 karata moći će da se kupe u Pozorišnom klubu ‘Zeleno zvono’ od srede, 11. februara, po specijalnoj ceni od 500 dinara, dok će cena za drugih 50 karata iznositi 600 dinara. Pretprodajna cena karata će biti ubrzo objavljena.

Splićanin Neno Belan dugogodišnji je prijatelj pokreta ,,Novi optimizam“. U Pozorišnom klubu ,,Zeleno zvono“ prvi put je nastupio davne 2002. godine, a koncert koji je tada održan i dalje se pamti kao jedan od kultnih koncerata ovog kluba.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Još 2005. godine, na samom početku pokreta ,,Novi optimizam“, Neno Belan je zajedno sa Vladom Divljanom 10. decembra obeležio Dan ljudskih prava zajedničkim koncertom u velikoj Sali Narodnog pozorišta ,,Toša Jovanović“ u Zrenjaninu. ,,Novi optimizam“ je u to vreme vrhunske muzičare i umetnike poput karavana vodio na kulturne događaje širom Srbije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh