I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Kafemat

Modna revija – pod nazivom Fashion party ove subote u Zrenjaninu

Koncept bar i restoran ˝Kafemat˝ nastavlja sa serijom kvalitetnih i kreativnih žurki, te će se, u subotu 6.02. održati, prvi put u našem gradu, ˝Fashion Party˝ – žurka za sve one koje prate poslednje modne trendove širom sveta, propraćena modnom revijom.

  • U pitanju nije prava modna revija na kakve smo navikli, naša misija je da dodatno ispromovišemo sve mlade ljude i brendove koji posluju u Zrenjaninu u okviru modne, ali i industrije lepote, poručuju iz Kafemata.

Pored standardno najkvalitetnijeg vajba, kod nas će se po prvi put održati modna revija ovakvog kalibra, nešto potpuno novo što će zaista osvežiti noćni život Zrenjanina, za naš portal izjavio je menadžment pomenutog lokala.

o17146_20

POČETAK REVIJE U 22h

Modna revija počeće u 22h. Frizerski atelje ˝Ceca Star˝ i frizerski atelje ˝MarvelousZ˝ biće zaduženi za frizure modela, dok će kozmetički salon ˝Aldebaran˝  za šminku. Modni brendovi koji će ovom prilikom biti izloženi su: ˝Sportska Kolekcija by: Mr. Bean Sport Shop˝, ˝Legend˝, ˝Tom Tailor˝, modna obuća „Shoestar“, ˝Taya Bowties˝ – leptir mašne, ˝Lorenzo Furore˝, Butik Plus Plus – Evolution˝, ˝Gold Fashion˝, ˝MArt by Nina˝, nakit – ˝Dve Šmizle˝ , ˝Pray Eyewear˝– drvene naočare, kao i ručno radjene rukotvorine od drveta – „Paxcarvedwood„.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored standarnog izlaganja, modeli će biti šminkani i frizirani na licu mesta, tako da će gostima, pored modnih brendova, biti takođe prikazano kako profesionalci pripremaju modele za reviju. Specijalni gosti će biti internet blogeri koji će dati svoj sud o novim kolekcijama pomenutih brendova.

  • Nakon revije nastavljamo u najboljem ritmu, odličan vajb u režiji vrhunskih džokeja upotpuniće utisak i do ranih jutarnjih časova zabavljati goste uz zvuke deep house-a, dodali su organizatori ovog događaja.

Za ovaj event, svakom gostu će biti potrebna pozivnica, koja se može preuzeti lično u Kafematu ili kod samih učesnika Fashion žurke.

Kafemat info-line: 069 207 77 77

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh