I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Kafemat: Makao bend ove subote oduševiće Zrenjanince

Ove subote, 10. juna, goste urbanog koncept bara i restorana Kafemat zabavljaće jedan od najpoznatijih cover bendova u Srbiji – Makao bend.

Kako najavljuju iz kafemata, Zrenjanince očekuje najbolje izvođenje uživo House, Electro Pop i R`N`B muzike koje će naterati sve goste ovog renomiranog lokala da djuskaju do jutra.

-Ovog vikenda nas očekuje nepogrešivi Makao bend, koji će svojom muzikom i pesmom razmrdati celu Gimnazijsku ulicu, poručili su iz Kafemata.

Nakon čitave Evrope, Makao bend ponovo u Zrenjaninu

Makao Bend je osnovan 1998. godine, pre svega kao grupa koja se bavi izvedbom rege muzike, međutim uskoro se preusmeravaju na izvođenje house muzike. Zahvaljujući izuzetnoj posvećenosti produkciji, kako bi izvedbe zvučale identično kao originali, pomenuti bend uspeo je da se probije u sam vrh izvođača ove vrste muzike. Pored Srbije i regiona, Makao bend neretko ima prilike da gostuje u svim krajevima Evrope, te su zemlje kao što su Švajcarska, Nemačka, Austrija, Holandija, pa čak i Maroko i Ujedinjani Arapski Emirati, pokazatelj da njihova muzika ne poznaje granice, u ovom slučaju čak i kontinentalne.

Pored odlične zabave koju prirede svakog puta, zanimljivo je i da su komponovali jednu od pesama za film November Man, koji je sniman u Beogradu, sa Pirsom Brosnanom u glavnoj ulozi. Ove subote, naši gosti imaće prilike da uživaju u neprikosnovenim izvedbama najvećih hitova i egzotičnim hladnim koktelima, i to baš u Kafematu, dodali su.

Za više informacija o samom događaju i rezervacije, pozovite broj: 069 / 207 – 77 – 77

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh