I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Lion Pub

Vikend u „Lion pub“u u znaku St. Patrick’s day

Muzički duo iz Novog Sada „Nataša i Rus“ zabavljaće večeras goste Lion pub-a, a na promociji će, kao i svakog četvrtka, biti pivo Carlsberg po ceni od 150,00 dinara.

Petak je rezervisan za svirku jednog od najboljih zrenjaninskih bendova „Satelit“, uz čiju muziku će se služiti vodka „Finlandia grape“ po odličnoj ceni od svega 100,00 dinara. U čast St. Patrick s day-a, praznika koji se slavi u Pabovima širom sveta, u Lion stiže točeni GUINNESS, najbolje tamno irsko pivo koje će u subotu i nedelju biti na promciji.

pub (1)

Prve večeri promocije Guinnessa biće prisutan promo tim devojaka koje će zanimljivim nagradama usrećiti goste, a za muzički deo večeri biće zadužen novosadski bend „Specijani gosti“.

Happy St Patricks Day, nedelja 17.03.

Organizatori su pozvali Zrenjanince da dođu i osete pravi duh ovog praznika, da uživaju u ambijentu specijalno  dekorisanom za taj dan, dobroj muzici i kvalitetnom pivu.  Vrhunski bend „Empthy Pages“ iz Pančeva potrudiće se da gosti u nedelju osete atmosferu iz svetskih pabova. Po promo ceni prodavaće se

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Guinness točeni 0,5l – 300,00 dinara
Točeni tamni Krugher 0,5l -120,00 dinara
Green Beer 0,5l – 125,00 din
Shandi koktel sa pivom – 120,00 din

Telefon  za rezervacije 063531578
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh