I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Lion Pub

Veliki „Halloween“ maskenbal u Lion Pubu

Velika „Halloween“ žurka priprema se za ovu nedelju u Lion pubu. Pratiće je promocije svetskih piva, zanimljivih koktela od piva, a organizatori će se potruditi da iznenade goste dodatnim iznenađenjima.

Helloweenu će prethoditi dva dana vrhunske zabave u ovom lokalu. Večeras će se sa gostima Puba družiti Branislava Brana Ružin, a ljubitelji piva uživaće u kvalitetnom ruskom pivu Žigulovskoje po ceni od 100 dinara.

Za one koji više preferiraju koktele, u sredu se pripremaju fantastični kokteli sa pivom po ceni od 140 dinara, a te večeri za dobru muziku biće zadužen Igor Dunđerski.

lion mask11

Kao i prethodne godine, Lion Pub obeležiće „Noć veštica“ u četvrtak 31. oktobra, kada se u svetu tradicionalno proslavlja Halloween. Posetioci Lion puba će u interesantno dekorisanom ambijentu imati priliku da uživaju u svirci benda „Lepljivi prsti“, koktelu Bloody mary po ceni od 140 dinara i zanimljivim poslasticama, a najbolja maska biće nagrađena interesantnim poklonom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

lion mask22

Hazy Lazy“ zrenjaniski bend nastupiće u petak, kada će biti ponuđen novi, tamni Krugher porter po ceni od 140 dinara.

Bend koji svakim gostovanjem sve više oduševljava zrenjaninsku publiku – „D Pendžersi“, nastupiće u subotu, a ljubitelji stare Sokolove šljive imaće priliku da je konzuiraju po ceni od 90 dinara.

lionmm1

Telefon za rezervacije 0695315788

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh