I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Lion Pub

Šišarke i Raskršće sviraju ovog vikenda u Lion Pub-u

Ovog petka 15.06 od 22h Lion Pub nudi još jednu vrhunsku svirku.Za vas će svirati „Šišarke“, jedan od najpopularnijih Zrenjaninskih bendova.

Bend “Šišarke“ čine Aleksandar Rakita (vokal), Istok Radovanov (klavijature, sempler, gitara), Ivan Benović (gitara), Filip Luburić (bas) i Zoran Radovanov (bubnjevi). Šišarke su bend iz Zrenjanina koji postoji od 2009. godine i ovih dana promovišu album prvenac na kojem se nalazi 11 pesama. Prvi singl koji je najavio novi album zove se „Male stvari“ za koju je snimljen video spot. Od 2009. godine bend nastupa po raznim festivalima i klubovima sirom Srbije. Neki od gradova gde je bend nastupao su Zrenjanin,Beograd,Novi Sad,Subotica,Uzice,Becej.Kao predgrupa Kikiju Lesendrici i Pilotima predstavili su svoj rad vise od 50.000 ljudi. 2010. Godine bend napusta Aleksandar Pavlović i zamenjuje ga Aleksandar Rakita sa kojim je i snimljen spot za pesmu „Male stvari“ kao i ceo album.

Poslednji spot kojim su dodatno podigli standarde uradjen je za pesmu „Samo Svoj“.

Subota 16.06 od 22h za vas će svirati još jedan sjajan klubski bend koga lokalna publika takodje obožava , dovoljno je da kažemo samo Raskrsće.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ceo vikend Promo Cena Absinth-a =100,00=rsd

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh