I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Lion Pub

Proslavite St. Patrick’ s day u „Lion Pub“-u

St. Patrick s day, dan u kom milioni ljudi širom sveta nose zeleno, slave sve što je irsko uz zdravice sa veliko kriglom piva, i ove godine proslaviće se u „Lion Pub“-u.

pab-st-patrick

– Kao i svake godine, 17. marta u našem lokalu proslaviće se praznik koji se obeležava u svim svetskim pabovima – zeleno pivo, zelene deteline, deo je onoga što spremamo za taj veseli dan, kažu iz najposećenijeg paba u našem gradu.

pub1
Pored specijalno dekorisanog enterijer, te večeri nastupiće i dugo očekivani bend „Empty pages“ čije su svirke pravi spektakl i savršene za žurku u duhu Irske tradicije. 

Te večeri na promociji će biti  najbolje tamno pivo na svetu „Guinness“,  svako ko naruči dva  „Guinness“-a od promoterki će dobiti atraktivnu i interesantnu „Guinneess“  kapu.

Viski „Jameson“, trostruko destilovan najprodavaniji irski viski sa tradicijom dugom preko 200 godina  takođe će biti na promociji te večeri i prodavaće se po promo ceni od 160 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Rezervacije na broj: 063/531-578

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh