I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Lion Pub

Najposećeniji Pab u gradu ove subote proslavlja osmi rođendan

Organizatori „Lion Pub“- a ne prestaju da uvode novine u svoj program, a ove nedelje će to potvrditi još jednom kroz 5 raznovrsnih žurki. Prva počinje večeras.

lion pub 55

– Ovu nedelju započinjemo veselim „letnjim“ utorkom koji ćemo nastaviti  da organizujemo i narednih nedelja. U okviru ovonedeljnog programa, 5.jula održaćemo i  nama veoma posebnu žurku kojom ćemo obeležiti 8. rođendan. U subotu ćemo uz naše drage goste i prijatelje uz celodnevnu žurku na dve lokacije i pravu rođendansku atmosferu proslaviti osam godina poslovanja. Pored torte, dobre muzike i dobrog raspoloženja, pripremili smo i poklone za sve koji budu sa nama slavili, poručuje vlasnik prvog paba u gradu, Zoran Guteša.

 

pivo-lion-pub

UTORAK: Branislava Brana Ružin, promo koktel Mojito 150  dinrara

 SREDA : „Ladies night“ Igor Dunđerski, promo Medinja 60 dinara

ČETVRTAK : Pop-rock veče, promo pivo Tuborg 140 dinara

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PETAK: Bend „Lepotica i zver“, promo Viljamovka takovo 120 dinra

SUBOTA: Velika rođendanska žurka, na dve lokacije sa dva benda. Dnevna žurka biće održana na Peskari na plaži „Summer Lion pub“-a uz bend dobro poznat po enegričnim i veselim nastupima „D Pendžers“.   Tokom celog dana kokteli će se služiti po sniženim cenama. U večernjim satima proslava se nastavlja u „Lion Pub“-u  gde se uz tortu i poklone nastavlja proslava uz bend „Francuska sobarica“.

 Telefon za rezervacije: 063/531578

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh