I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Lion Pub

Serijal od 5 zanimljivih žurki u „Lion Pub“-u

Organizatori Lion pub pozivaju večeras na svirku zrenjaninskog muzičara Ljube Akustika uz čiji će zanimljiv izbor pesama biti promovisano novo pivo pivare Carlsberg – crveni „Lav“ 0,5l po specijalnoj ceni od 100,00 dinara.

Dobra zabava u pabu nastavlja se već sutra, 22.maja organizovanjem partija „Ladies night“  tokom kojeg će se najatraktviniji kokteli prodavati po ceni od 130 dinara.

kokteli ladies night

Kokteli na „Ladies Night“ -u 130 dinara

Jedan od najtraženijih bendova u našem gradu „Satelit“ nastupiće u četvrtak 23.maja, a gosti će moći da uživaju u Carslbergu po ceni od 150 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Petak je rezervisan za gostovanje sjajnog novosadskog benda „D Pendžes“ koji svaki put iznova oduševi publiku Lion pub-a, a uz njihove numere služiće se jedno od najkvalitetnijih piva na svetu „Budeweiser“ čija će cena iznositi samo 150,00 dinara.

Promo tim devojaka,  vrednim nagradama i „Cockta mix“ koktelima, animiraće goste u subotu kada će se u ovom popularnom lokalu puštati najbolji strani i domaći pop-rock hitovi.

Telefon za rezervacije 0695315788
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh