I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Lion Pub

„Lion pub“ – osmomartovska žurka i pokloni za dame

U „Lion pub“ – u najavljuju zanimljivu zabavnu nedelju sa četiri svirke, među kojima će biti i osmomartovska. Pored svirke,  damama će biti iskazana pažnja i kroz zanimljivi poklon.

Serija dobrog provoda počinje večeras, muzičkim nastupom „Ljuba nudi ljubav“ u izvođenju Ljube akustika. Na promociji će se služiti Meduška po ceni od 99,00 dinara.

Četrvtak je rezervisan za bend „Satelit“, koji se kvalitenim svirkama dokazao kao jedan od najboljih zrenjaniskih bendova, a Carlsberg će te večeri imati promo cenu od 150 dinara.

Povodom 8. marta – praznika lepšeg pola, u Pub-u će u petak gostovati „D Pendžers“, bend iz Novog Sada čija je misija prenošenje pozitivne energije muzikom koju stvaraju – mešavinom rock, pop, dance, punk, regge, rap i ostalog zvuka. Pored svirke vrhunskih mužičara, organizatori damama pripremaju i poklone. Sve dame koje vole da kuvaju, očekuje poklon „Buongiorno“ pasta, a one koje koje ne vole kuvanje – očekuje gratis vodka. Neodlučnim damama, organizatori će pokloniti i pastu i vodku. Goste očekuje promocija zanimljivih koktela sa Keglevich fruit vodkom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

D pendžers

Novosadski „Pendžersi“ u Lion pub – u

Subota je rezervisana za svirku benda „Ivana i famozni vibratori“ i promociju vodke Finlandia sa ukusom grejpa.

Telefon za rezervacije 063/531-578
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh