I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Lion Pub

Chami Cool i La Fama Jam 11. januara u Zrenjaninu

U nedelju 11. januara, u „Lion Pub“-u nastupiće poznati muzičar iz Barselone Chami Cool  koji je većinu svoje karijere proveo nastupajući sa svetski poznatim muzičarom Manu Chao.

chami-cool-lion-pub-2

Chami Cool i La Fama Jam u svojoj muzici mešaju rege, ragamafin i alternativni rok, ali i uticaje svojih uzora Manu Chao-a, Maka Bi-a, Bob Marlija, Piter Toša.

Ono što je sa Chamijem najuzbudljivije jesu živi nastupi, imporvizacija u pozitivnom smilslu te reči, i iznenađenja koja nose. Pre svirke često ni sami muzičari iz benda ne znaju tačno šta će sve svirati. Ali, to ne samo da ne smeta, nego na neki način daje osnovnu boju – priča je otvorena i u njoj učestvuju svi koji to žele,  jedini uslov je dobra energija.

Sa muzičarima kao sto su Daniel Lanca & Barcelona Street Orchestra, Che Sudaka, Made in Barcelona i mnogi drugi, Chami Cool je deo tamošnje scene koja je pod direktnim patronatom El Grande Manu Chao-a.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ulaz za ovaj nastup je slobodan.

Telefon za rezervacije 063531578

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh