I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Letnja bašta gradske Pivnice za srce i dušu

Pivnica „Četir’ konja debela“ poseduje letnju baštu kapaciteta 150 mesta za sedenje, u tri nivoa. Bašta se nalazi odmah pored Begeja, a krasi je topla i prijatna atmosfera, odlična usluga, kao i jedinstven enterijer prošaran predmetima i motivima izrađenim od drveta.

Pivnica basta

Ova bašta je mesto gde će svi ljubitelji kvalitetne muzike i dobrog provoda moći u potpunosti da se opuste do kraja leta. Cela bašta je natkrivena suncobranima, pa ni kiša ne može da pokvari provod. Takođe, Pivnica je poznata po vrhunskoj ponudi hrane i pića i sigurno će zadovoljiti najistančanije gurmanske ukuse.

Pivnica basta 4

Bašta je ušuškana između zgrade Pivnice i pitomog Begeja. Zajedno sa njima čini jedinstvenu ambijentalnu celinu. Stolovi i klupe su urađeni od prirodnog materijala, drveta. U prelepom ambijentu, koji je pažljivo dizajniran, samo za Vas Pivnica organizuje nezaboravnu rođendana, svadbe, krštenja, poslovnog uspeha i drugih trenutaka, koji su samo Vama značajni.

PIVNICA NA DANIMA PIVA

Jubilarna, 30. manifestacija “Dani piva” u Zrenjaninu biće održana od 26. do 30. avgusta. Pivnica će i ovoga puta imati svoj štand. Uz bogatu ponudu piva moći ćete da uživate u interesantnom programu, jer će štand biti postavljen tačno ispred bine.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh