I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Bassic Club

Koncert Slobodana Trkulje u Zrenjaninu

Muzički virtuoz koji perfektno barata sa više od 10 instrumenata, čovek koji iza sebe ima najveća svetska muzička priznanja, koji je svojom muzikom osvojio sve krajeve sveta, čuveni Slobodan Trkulja, u četvrtak 24. novembra održaće koncert u Zrenjaninu.

trkulja

Čovek koji je svojom muzikom osvojio ceo svet, Slobodan Trkulja, u četvrtak 24. novembra će u Vinyl Bassic kafeu održati ekskluzivan koncert koji će početi u 20h.

-Ekscentrični i emotivni spoj tradicije i modernog zvuka, u četvrtak 24. Novembra priuštiće vam umetnik svetskog nivoa Slobodan Trkulja, poručili su iz Vinyl Bassic-a.

Tokom koncerta zabranjeno pušenje

U prisnom kontaktu sa publikom Slobodan će po prvi put, na ovom ekskluzivnom klupskom nastupu, spojiti elektro zvuke klupskih žanrova sa tradicionalnim zvukovima, takođe, konzumiranje duvana i cigareta je za ovu priliku zabranjeno.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Uz neke potpuno nesvakidašnje i egzotične instrumente, Slobodan će nas povesti na dvočasovno muzičko putovanje preko tradicije, jazz i fusion muzike do ambijentalne muzike i tehna – sve vreme svirajući SAM na 15 instrumenata. Naglašavamo da je konzumacija cigareta i duvana strogo zabranjena tokom koncerta.

Karte su u pretprodaji od ponedeljka 21. Novembra u Vinyl Bassic Cafe-u.
Info i rezervacije na telefon: 0605898168

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh