I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Čuveni „Džoni šetač“ otvorio moderan klub u Zrenjaninu (6 SLIKA)

Počela je zimska sezona noćnog života u Zrenjaninu, a sa njom su svoja vrata otvorili mnogi klubovi, koji su čekali da se temperature malo ˝spuste˝. Među njima, svoja vrata je otvorio novi, i kako Zrenjaninci navode ˝enterijerski besprekoran˝ klub – Club Johnnie.

club-johnnie-6

Potpuno novi klub, Club Johnnie u subotu, 1. oktobra, zvanično je otvorio svoja vrata za sve posetioce i ljubitelje kvalitetnog noćnog provoda. Pod sloganom ˝Doživi razliku˝ ekipa kluba Džoni najavljuje nezaboravan noćni provod u modernom, enterijerski i konceptualno besprekornom klubu koji će potpuno promeniti vikend u našem gradu.

club-johnnie-2

-Kvalitetni bendovi, DJ evi, ponuda i promocija svih vrsta pića ali na čelu sa Johnnie Wallker om koji je matičan brend kluba, samo su neke od sitnica koje će učiniti vaš izlazak nezaboravnim, poručili su iz pomenutog kluba.

club-johnnie-4

Subota je dan za ˝#dzonight˝

Politika novootvorenog kluba bazira se na dešavanjima subotom, međutim, menadžment ovog lokala nije isklučio opciju vanrednih dešavanja i provoda mimo subote.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Koncept našeg kluba se bazira na najboljem provodu subotom, sa time da planiramo da se i to proširi. Moramo da naglasimo da je starosna granica za ulazak u klub veoma striktna, te da niko mlađi od 20 godina u klub neće moći da uđe, dodali su.

club-johnnie-5

Ovog vikenda, u klubu džoni vas čeka nezaboravan provod uz  Collective Band, Johnnie Wallker Black Label, Smirnof Ice i Smirnoff Black vodke.

Posetite nas i doživite razliku!

Svoje mesto možete rezervisati na broj: 069 504 74 92 

club-johnnie-1

club-johnnie-3

Za više slika i najnovija dešavanja možete pratiti putem njihove zvanične facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh