I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Doček Nove godine u klubu ˝Johnnie˝ skoro rasprodat

Klub ˝Johnnie˝ koji je obeležio noćni provod u Zrenjaninu ove godine, još jednom je potvrdio svoj slogan „doživi razliku“ i rešio da obraduje sve svoje goste gratis ulazom za Novu godinu.

˝Za nas je ova 2017. godina izuzetno emotivna i posebna, puna pozitivnih uspomena, osmeha, veselja, novih poznanstava, želja, zdravica, godišnjica, diploma, momačkih večeri, rodjendana, kao i mnogo drugih razloga zbog kojih smo u obavezi da budemo još bolji . Naš koncept koji je od samog otvaranja podrazumevao gratis ulaz za sve naše goste, biće ispoštovan i u „najludjoj“ noći “ Pored kvalitetnih bendova subotom, jedan petak u mesecu je rezervisan za tematske žurke „- navode iz Johnnie-a

Tradicionalna ˝slatka žurka˝ i ove godine u Džoniju

Kraj godine se uvek obeležava na „najslađi “ način, te i ove godine pomenuti klub u saradnji sa ˝Rotaract˝ klubom iz Zrenjanina sakuplja slatkiše za naše najmlađe sugrađane.

U subotu 16. decembra biće održana još jedna slatka žurka koja će obradovati mnogo mališana, dodali su.

što se tiče novogodišnje večeri, za dobru atmosferu biće zadužen Parlament bend iz Novog Sada, lokal će biti posebno dekorisan, a sve goste dočekaće ukusni zalogaji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kao sto smo naveli ulaz je gratis ali su rezervacije obavezne, za kraj su poručili.

Sve informacije i rezervacije o klubu ˝Johnnie˝ možete dobiti na broj 069/ 504-74-92

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh