I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Novi enterijer u novoj sezoni „Kuće dobre rakije“

„Kuća dobre rakije“ je u prvoj sezoni otvorila svoja vrata za sve Zrenjanince, i stekla veliki broj stalnih gostiju.

Nakon kraće letnje pauze ovaj lokal koji je od početka imao originalni, boemski enterijer, iznenadiće posetioce u novoj sezoni još lepšim i kreativnijim ambijentom u lokalu.

Prošlog vikenda „Kuća dobre rakije“ otvorila je drugu sezonu žurki, a organizatori obećavaju da će se truditi da tokom jeseni i zime privuku još veći broj gostiju.

enterijer kuca dobre rakije

Novi enterijer u „Kući dobre rakije“

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tokom predstojećeg vikenda, gosti će moći da se opust uz zanimljive muzičke izvođače i pića po promotivnim cenama.

Petak 27. septembar rezervisan je za nastup zrenjaninskog DJ-a Marka Stjepanovića koji će prirediti žurku sa najvećim domaćim i stranim hitovima.

U ponudi „Kuće dobre rakije“ od sutra će se naći točeno pivo, koje će u petak biti dostupno gostima po promo ceni – Staropramen 0,33 i Nikšićko tamno za samo 100 dinara.

kuca dobre rakije

Naredne večeri, u subotu 28. septembra organizatori su najavili gostovanje DJ Kneza koji je član DJ tima jednog od najboljih klubova Novog Sada „Pashanga“.

knez

Zrenjanince će zabavljati Dj Knez

Zagarantovano najluđi provod uz čuvene rakije ovog lokala, neizbežne salvete u novom, upečatljivom ambijentu u gradu – moto je druge sezone u „Kući dobre rakije“.

Za pravo uživanje u atmosferi, preporučuje se rezervacija mesta  pozivanjem broja 063.85.300.37

Osim vikendom, ovaj lokal radi i tokom radne nedelje od 7h, gde se možete opustiti pre posla uz kafu i novine, ili predveče sa društvom uz rakije, u opušetnoj atmosferi.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh