I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Novi muzički koncept u Kafematu: ˝Ispratili smo ukus Zrenjaninaca˝

Koncept bar i restoran poznat po, prema mišljenju mnogih gostiju ˝vrhunskoj˝ kuhinji i konceptualnim žurkama, Kafemat je za novu sezonu koja je prošlog vikenda počela odlučio da ˝osveži˝ noćni provod i na svoje žurke ˝donese˝ drugačiji zvuk od onog na koji su gosti navikli.

Kako iz koncept bara i restorana Kafemat navode, ova sezona će biti u potpunosti posvećena željama gostiju te je stoga odlučeno da se pored prepoznatljivog ritma strane muzike uvrsti i po koja ˝domaća˝ numera.

Iskustvo koje naši gosti svakog vikenda kod nas doživljavaju nam je veoma važno, te smo iz tog razloga odlučili da ispratimo ukus Zrenjaninaca i pored hitova strane muzike angažuejmo DJ-eve koji će ubaciti i nešto domaćice. Ovde se radi o najaktuelnijim hitovima izdavačkih kuća kao što su ˝Bassivity˝ i ˝Imperia˝, stoga verujemo da ćemo našim gostima u ovoj sezoni pružiti još kvalitetniji vid noćnog provoda, dodali su.

Ove nedelje, za miks pultom hitove bira DJ Morning Indian.

Uz novi muzički koncept u Kafemat stiže osvežen i pojačan jelovnik

Menadžment pomenutog lokala istakao je da svakog dana radi na unapređenju usluge koja se pruža Zrenjanincima, pa je najavio da sve goste uskoro očekuje novi jelovnik u kom će gotovo svako pronaći sebi omiljeno jelo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kafemat info – line: 069 / 207 – 77 – 77

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh