I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kafemat

Kafemat Vas poziva na Halloween žurku

Zimska sezona noćnog provoda uveliko je na snazi u zrenjaninskom Kafematu. 
 
U susretu 31. oktobru i Halloween maskenbalu, menadžment ovog popularnog zrenjaninskog concept bara otkriva šta sve goste čeka u Noći veštica i u narednom periodu.
 
IMG-20151029-WA0003
 
– Pripremamo sjajan provod za naše drage sugrađane, počev od samog prostora koji će biti specijalno dekorisan za Halloween, pa do rekvizita u vidu metli (za Veštice i sve one koji se tako osećaju) i šminke po želji gostiju, kako bi se što originalnije maskirali. Celu priču upotpuniće dobro poznati DJ Reisz svojim odličnim muzičkim odabirom, i verujemo da će atmosfera biti na „pakleno“ dobrom nivou, poručuju iz Kafemata.
 
Kao uvertira dobrog provoda za maskenbal, u petakstiže DJ Mario iz Novog Sada, poznat po dobrom zvuku pretežno house žanra. Za njega kažu da je jedan od retkih koji teži da svoju emociju prenese na publiku masivnim „vajbom“.
 
Želimo da u narednom periodu naš grad stavimo na mapu svetskih metropola, kroz nastupe poznatih inostranih DJ-a, o čemu ćemo više detalja izneti u sledećoj prilici, kažu u Kafematu.
 
I na kraju, došli maskirani ili se pak opredelili da vas ekipa Kafemata šminka i maskira, jedno je sigurno – dobar provod neće izostati!    

Inforamicje i rezervacije : 069/20-77-777

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh