I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Popularni Makao bend se vraća u Kafemat da ˝razmrda˝ Zrenjanince

U popularnom koncept baru i restoranu Kafemat, na zahtev i oduševljenje mnogih Zrenjaninaca, u subotu 28. oktobra ponovo će nastupati bend koji je u našem gradu postao sinonim za dobar provod – Makao Bend.

Kako najavljuju iz kafemata, Zrenjanince očekuje najbolje izvođenje uživo House, Electro Pop i R`N`B muzike koje će naterati sve goste ovog renomiranog lokala da djuskaju do ranih jutarnjih časova.

-Ovog vikenda nas očekuje nepogrešivi Makao bend, koji će svojom muzikom i pesmom razmrdati celu Gimnazijsku ulicu, poručili su iz Kafemata.

MAKAO BEND PONOVO U KAFEMATU

Makao Bend je osnovan 1998. godine, pre svega kao grupa koja se bavi izvedbom rege muzike, međutim uskoro se preusmeravaju na izvođenje house muzike. Zahvaljujući izuzetnoj posvećenosti produkciji, kako bi izvedbe zvučale identično kao originali, pomenuti bend uspeo je da se probije u sam vrh izvođača ove vrste muzike. Pored Srbije i regiona, Makao bend neretko ima prilike da gostuje u svim krajevima Evrope, te su zemlje kao što su Švajcarska, Nemačka, Austrija, Holandija, pa čak i Maroko i Ujedinjani Arapski Emirati, pokazatelj da njihova muzika ne poznaje granice, u ovom slučaju čak i kontinentalne.

Ove subote, naši gosti imaće priliku da uživaju u neprikosnovenim izvedbama najvećih hitova i egzotičnim hladnim koktelima, i to baš u Kafematu, dodali su.

Za više informacija o samom događaju i rezervacije, pozovite broj: 069 / 207 – 77 – 77

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh