I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Humanitarna žurka za Miloša Gutešu ove subote u Kafematu

Popularni koncept bar i restoranu Kafemat, za vikend koji je pred nama pripremio je humanitarnu žurku sa ciljem da doprinese lečenju našeg sugrađana, Miloša Guteše.

Kako iz Kafemata navode, humanitarna žurka je odličan način da se kroz dobar provod pomogne nekome kome je pomoć preko potreba.

Ovog vikenda đuskamo sa jako lepim ciljem, a to je da pomognemo našem sugrađanu Milošu Guteši. Uz mjuzu koju ovog puta iz vrti DJ Mike Ride spremni smo za još jedno nezaboravno veče, poručuju iz Kafemata.

Na ulazu u Kafemat će biti postavljena kutija za donacije.

Za više informacija o samom događaju i rezervacije, pozovite broj: 069 / 207 – 77 – 77

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

O Milošu Guteši

Miloš Guteša je rođen 1990. godine. Od 2013. se bori sa tumorom mozga. Do sada je imao dve operacije. Treća, po mišljenju lekara, nije moguća jer postoji opasnost da Miloš ostane paralizovan. Ovaj Zrenjaninac se nalazi na lečenju u Frankfurtu, u medicinskoj ustanovi specijalizovanoj za naprednu medicinu. U ovom trenutku se čekaju rezultati testova koji bi trebalo da odrede dalji tok lečenja. Prve procene pokazuju da bi lečenje moglo da košta 250.000 evra. Kako je reč o velikoj sumi novca, preko platforme GoFundMe, Milošev prijatelj je pozvao sve koji mogu da pomognu u prikupljanju potrebnih sredstava.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh