I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

„Jam session” i „Del Arno Band” ovog vikenda u Pozorišnom klubu Zeleno zvono

Posle sjajnog nastupa za Badnje veče, ovog puta uz veliki otvoreni, uskršnji „Jam session” u subotu 19. aprila, od 21h krećemo sa proslavom dvadeset godina Zelenog zvona u Pozorišnom klubu! Nastupaju „Jam Factory” u ulozi domaćina i brojni gosti!

1Jam Session_n

Odličan povod da se na jednom mestu okupe sjajni zrenjaninski muzičari, zrenjaninci kao i svi oni koji inače nisu ovde…

 U nedelju 20. aprila proslavljamo dvadesetogodišnjicu Pozorišnog kluba Zeleno zvono u u ritmu reggae muzike uz  Del Arno Band!

2.Del Arno Band

Del Arno Band su osnovali braća Jovan i Vladan Matić  1986. godine u Beogradu. Bend je prva autorska reggae postava u SFRJ, a tokom gotovo tri decenije aktivnog rada imali su značajnu ulogu u popularizovanju reggae muzike kod nas. Svoj prvi album „Igraj Dok Te Ne Sruše“objavili su 1989. godine, a nakon tog izdanja, usledili su:  „Godina Majmuna“ (1992), „Geneza“ (1993), „Reggaeneracija“(1995), „Retrospective“ (2001) i „Vreme vode“ (2005). Osim koncerta u Zrenjaninu, bend je najavio da će uskoro objaviti još koncertnih datuma  i novi singl.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nastupali su više puta do sada u Pozorišnom klubu, a odlična saradnja upotpunjena je simboličnim ponoćnim koncertom ovog benda 18. decembra 2009. godine, koji je obeležio „otvaranje” graničnih prelaza i ulazak Srbije na belu šengen listu viznog režima. Del Arno Band je i dobitnik nagrade „Dobar primer Novog Optimizma” za 2011. godinu, koju svake godine dodeljuje Novi optimizam, pokret koji je osnovan u prostoru Pozorišnog kluba „Zeleno zvono”. Koncert počinje u 22h, ulaznice su od 7. aprila u prodaji u Pozorišnom  klubu „Zeleno zvono”.

Cena ulaznica u pretprodaji: prvih 50 promotivnih ulaznica: 300 RSD, drugih 50 promotivnih ulaznica: 350 RSD, redovna cena ulaznica: 400 RSD

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh