I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Humanitarna žurka za Milicu Knežević večeras u „Tajmu“

Pre tačno godinu dana predstavnici studentskog parlamenta tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i studentske organizacije AIESEC Novi Sad, potpisali su ugovor o otvaranju ogranka u Zrenjaninu.

AIESEC Zrenjaninu u saradnji sa „Old Time“ klubom večeras će proslaviti svoj prvi rođendan. Početak rođendanske žurke predviđen je za 22 časa, a goste kluba zabavljaće bend „Vostok“.

aisec zurka

-U želji da čak i naša rođendanska žurka utiče na razvoj mladih lidera u našem gradu, odlučili smo da ona bude humanitanog karaktera. Tokom žurke ćemo prikupljati sredstva za Milicu Knežević koja je 2009. godine doživela saobraćajnu nezgodu u kojoj je teško povređena. Dijagnostikovana joj je kvadriplegija i od tada je vezana za invalidska kolica. Od trenutka nesreće do danas, Milica se hrabro borila i veoma napredovala, međutim da bi se potpuno oporavila, neophodno je da se leči u Orlandu. Milica se pored borbe za svoje zdravlje, bori i za druge osobe sa invaliditetom. Ona je pokrenula BLOG kojim želi da ukaže na probleme sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom.

Večeras će na ulazu u klub Old Time biti postavljena kutija u koju će svaki posetilac moći da ostavi prilog i na taj način pomogne Milici u daljem lečenju.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tokom vikenda u „Old Time“ klubu, goste očekuju razne promocije i iznenađenja za sve pripadnice lepšeg pola. Za dobru atmosferu biće zaduženi zrenjaninski bendovi.

Petak, 7. mart – „Satelit“ bend 

Subota, 8.mart – „Raskršće“ 

Rezervacije 0604141741 i 0638712446

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh