I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Svetske ličnosti podržale humanitarnu akciju u Zrenjaninu

Rotarakt klub Zrenjanin i „Kafemat – koncept bar & restoran“  u subotu 11.3.2017. godine sa počekom u 21:30h organizuju treću po redu humanitarnu aukciju na kojoj će biti prodavani sportski rekviziti ,potpisani dresovi, kačketi i slično.

Sva sredstva prikupljena na aukciji namenjena su višečlanoj porodici Kovačev koju je nedavno zadesila tragedija, u požaru im je izgoreo deo kuće.

Humanitarna aukcija podržana od strane svetskih ličnosti

Posetioci će moći da licitiraju i kupe dresove, sportske rekvizite i suvenire koje su donirali sportisti i poznate ličnosti. Na aukciji će, između ostalog, biti predmet prodaje dres Dejana Stankovića iz Intera, dres Filipa Đurišića iz Benfike, dres Marka Juliana iz Juventusa, Duška Tošića iz Bešiktaša, Luke Milivojevića iz reprezentacije Srbije sa autogramom i još puno atraktivnih dresova poznatih sportista koji će biti iznenđenje za naše goste!

-Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u ovoj akciji i time zajedničkim snagama pomognemo našim sugrađanima kojima je ta pomoć i više nego potrebna, poručili su iz Rotarakt kluba.

Za ovu priliku, iz mix pulta najveće hitove vrteće Ra5tik.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za više informacija i rezervacija o humanitarnoj aukciji pozovite Kafemat info line na broj 069 / 207 77 77 ili Marka Miškeljina – 064/ 280 – 04 – 09

Pogledajte kako je to Humanitarna aukcija izgledala prošlog puta ovde.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh