I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Jedna od najvećih beogradskih klupskih atrakcija prvi put u Zrenjaninu

Tri devojke na bini i pregršt dobre energije su glavne karakteristike benda Girls, Boys and Toys. Ovaj bend već dugo razmrdava svojim svirkama goste u matičnom beogradskom BitefArtCafe-u, ali i u klubovima širom Srbije, a ovog vikenda prvi put nastupaće u Zrenjaninu, u Kafematu.

Tri moćna vokala i odlična svirka pratećeg benda su ono što možete očetkivati od GBT, koji izvode rock&house exravaganzu, ali i najnovie pop, MTV, VH1 hitove, kao i domaći funk, poručuju iz Kafemata.

Raznovrsan repertoar popularnog beogradskog benda

-Nemojte se iznenaditi ukoliko ove tri energične devojke „iznesu“ i neke „muške“ pesme, poput onih koje izvode bendovi Prodigy, House of Pain, ili Rammstein, a sve u cilju dobre zabave, poručuju organizatori.

Povodom njihovog nastupa, članice popularnog benda su poručile da ih neke ˝muške˝ pesme pokreću više nego ˝tipična ženksa muzika˝.

„Nosimo u sebi to nešto što se nepravedno zove muškom energijom, a ustvari je samo eksplozija doživljaja kada izvodimo ove pesme, koje nas zaista pokreću verovatno i više od tipičnih ženskih pesama. Nakon što izvedemo te pesme, ako je neko i imao sumnju da mi to možemo, mislim da sumnja momentalno nestane.“

Pridružite im se ove subote, 5. avgusta, u nesvakidašnjem provodu u Kafematu!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Rezervacije na telefon: 069 207 – 77 – 77

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh