I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Nutricionisti ˝Dr Gifing˝ centra besplatno u Kafematu

Inovativan i ˝svež˝, popularni koncept bar i restoran Kafemat, za četvrtak koji je ispred nas, priprema novo konceptualno dešavanje kakvo do sada naši sugrađani nisu imali prilike tamo da vide – veče hrono-nutricije.

U četvrtak, 6. aprila, sa početkom u 19 sati, gosti zrenjaninskog Kafemata biće nutricionisti Dr Gifing centra – Đorđe Pejić i Marija Stajić.

-Savremeni način života i hrana tretirana pesticidima i različitim hemikalijama, dovode brigu o pitanju zdrave ishrane na prioritetno mesto. Uzimajući u obzir ove potrebe, Kafemat je organizovao predavanje nutricionista poznatog Centra, koji će nam govoriti o zdravoj ishrani, intoleranciji na hranu, alergijama i hrono-nutriciji, poručili su iz popularnog zrenjaninskog koncepta.

Dr Grfinig stručnjaci sa iskustvom dugim 15 godina

Ordinacija dr Gifing (prvobitan naziv Anti Aging diagnostic Centar dr Gifing) postoji od 2003. godine. Nastao je kao dijagnostički centar koji se bavio anti age medicinom, odnosno usporavanjem procesa starenja.

Međutim, tokom narednih godina, posvetili su se prevenciji i terapiji gojaznosti, metaboličkih sindroma, odnosno centar dr Gifing se usmerio se ka kompletnoj preventivnoj medicini.

Program ishrane dr Gifing je patentiran 2007 godine, pod nazivom Hrono-nutricija dr Gifing. Pored programa ishrane, Centar nudi i brojne druge usluge.

Koncept bar i restoran Kafemat, na raznovrsnom meniju, nudi i jela koja se spremaju po principima hrono-nutricije, a sve to po konkurentnim cenama u jedinstvenom ambijentu, dodali su.

Za više informacija o predstojećem događaju, kao i za rezervacije, pozovite Kafemat info – line: 069 / 207 – 77 – 77

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh