I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Doček Srpske nove godine u Pivnici

Somborski tamburaški orkestar „Mesečina“, koji sa razlogom spada među najbolje u zemlji, gostuje u Pivnici u subotu, 11. januara. 

Mesecina

Tamburaški orkestar ’’Mesečina’’ iz Sombora mlad je orkestar osnovan u martu 2012. godine. Pored tradicionalne vojvođanske tambure orkestar ima i harmoniku koja je doprinela posebnom zvuku, pa se na repertoaru nalazi neograničen broj kompozicija, kako domaćih tako i stranih izvođača, raznih muzičkih žanrova. Orkestar čine petorica mladih i ambicioznih muzičara, koji su za vreme studiranja bili i članovi tamburaškog orkestra AKUD – a „Sonja Marinković“ u Novom Sadu.

 

“Mesečina” neguje savremeniji zvuk tamburaške muzike i poseban način izvođenja, zbog čega ima česte pozive za gostovanja širom Srbije, ali i u Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Orkestar je prošle godine nastupao na 6. „Svetskom tamburica festu“ na Petrovaradinskoj tvrđavi i sa prvom autorskom pesmom osvojio prvu nagradu za najlepšu pesmu Festivala.

DOČEK SRPSKE NOVE GODINE

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za doček Srpske nove godine goste Pivnice očekuje provereno dobra zabava – Švarc i Ego bend. Rezervacija iznosi 300 dinara, a uz svaku rezervaciju ide jedna konzumacija. Informacije na telefon 023.545.659.

Ego

 

Ovom prilikom Pivnica se zahvaljuje svim gostima koji su napravili sjajnu atmosferu za Badnje veče, na koncertu grupe „Apsolutno romantično“. Prenosimo vam delić atmosfere putem kratkog video klipa:

Pivnica „Četir’ konja debela“ je otvorena svakog dana od 10 sati ujutru, pa sve do ponoći. Dobrodošli!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh