I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Rasprodate karte za doček – ˝Prestige˝ poziva na reprizu

Svečana sala koja odiše poverenjem Zrenjaninaca, a i gostiju iz drugih gradova i okolnih mesta, ˝Prestige˝, najavila je doček za pamćenje, uz argument da su gotovo sve karte rasprodate.

Kako iz pomenute sale navode, vlasnici karata su u većem delu gosti koji su i 2017. dočekali uz njih, što je dokaz kvaliteta dočeka koji oni nude.

Zanimljivo je da su vlasnici karata upravo gosti koji su sa nama proveli i prošlogodišnji doček. Dopustili smo našim gostima da komuniciraju kvalitet naše usluge umesto nas, što je pokazatelj da u našoj sali gosti uvek dobijaju ono što plate, poručili su iz ˝Prestige˝-a.

Veliko intereosvanje za reprizu

Iz Prestiža dodaju kako je pored samog dočeka koji je rasprodat, veliko intereosavnje i za reprizu.

Iznenađeni smo koliki je odziv za ovogodišnju ponudu dočeka i reprize. Sa obzirom da je kapacitet sale nešto veći nego prošle godine i broj karata je veći, te smo spremni da odgovorimo na sve zadatke koji nas očekuju, dodali su.

PROVOD KOJI OBEĆAVA I ZA DOČEK I REPRIZU

Za dobru atmosferu dočeka pobrinuće se ˝Quattro Bend˝, a za reprizu Đuđa, Sladja Đurić i Bane Adamov!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prestige vam otvara vrata ka još jednoj sjajnoj Novogodišnjoj atmosferi, tradicionalno bogatom švedskom stolu, odličnoj usluzi, dodali su.

Cena karte za reprizu iznosi 15 €, a tu je uračunata cena rezervacija stolice i stola, kao i neograničena količina hrane i pića.

doček-nove-godine-zrenjanin

Informacije na 062 14 24 655

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh