I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Zlatna Krigla: ˝Dnevna žurka u opuštenom ambijentu koju Zrenjaninci obožavaju˝

Pivnica nadomak centra grada koja je svojim asortimanom piva osvojila Zrenjanince i ljubitelje ječmenog napitka, popularna ˝Zlatna Krigla˝ za 31. decembar priprema dobar provod.

Kako su u Zrenjaninu dnevne žurke postale sastavni deo provoda koji sa sobom donosi 31. decembar, Zlatna Krigla tradicionalno i ove godine organizuje dobru zabavu u toku dana.

Dobar provod na dnevnoj žurci će i ove godine biti sjajna uvertira za 2020. godinu. Već sada je gotovo ceo kapacitet popunjen, te verujemo da ćemo se 31. decembra odlično provesti i ispratiti 2019. u našem stilu, poručili su iz Zlatne krigle.

Početak dnevne žurke zakazan je za 11h, a za dobru atmosferu biće zaduženi Slađa, Stefan i Aleksa.

˝Preko 100˝ vrsta kvalitetnih domaćih i uvoznih piva

Ono što karakteriše ovu popularnu pivnicu jeste da u svom asortimanu ima, kako gosti vole da kažu, ˝preko 100˝ vrsta piva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kod nas svakog dana možete probati kvalitetna domaća i uvozna, zanatska ili industrijska piva među kojima ćete zasigurno pronaći svog favorita. Ono što moramo da naglasimo jeste da svake nedelje imamo akcijske cene za određena piva, te možete po promotivnoj ceni probati vrhunska uvozna piva, dodali su.

Pivnica Zlatna Krigla se nalazi u ulici Dositeja Obradovića 42, a broj telefona za rezervacije je 063 8245150

  • Divider

  • Divider
Na vrh