I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

„Dea Dia“ otvara sezonu subotnjih svirki u Kafematu

Nastupom beogradskog benda „Dea Dia“ koji će se održati u subotu 30. septembra u Kafematu, počinje jesenja sezona subotnjih svirki u ovom lokalu. 

Dea Dia“ izvodi numere pop i rock muzike, ali se na njihovom repertoaru nalazi mnoštvo disco/funky/rnb hitova kako domaćih, tako i svetskih izvođača.

Profesionalna svirka sa dva moćna ženska vokala koja plene glasom, ali i pojavom i koreografijom, glavni su razlozi da izađete u subotu na mesto koje osvaja svojom energijom, poručili su organizatori.

Naša sugrađanka u sastavu popularnog benda

-Veoma sam srećna što posle dužeg perioda opet imam priliku da zapevam na domaćem terenu. U Zrenjaninu sam počela da se bavim muzikom na način na koji se i sada bavim, a to je kao član nekog sastava. Zrenjanin je bio živ grad sa jakom muzičkom scenom. Svakog vikenda smo ili izlazili da slušamo druge bendove ili i sami svirali. Čini mi se, a i nadam se, da će opet što više mladih formirati bendove i probuditi ovaj usnuli grad – kaže Julijana Vincan, pevačica benda „Dea Dia“.

Pored naše sugrađanke, svoje zadovoljstvo zbog nastupa u Zrenjaninu je iskazao i Miloš Cvetić, gitarista benda.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Mi smo i ranije nastupali u Zrenjaninu, ovo je lep grad koji treba da nudi što više sadržaja svojim sugrađanima. Uvek rado svraćamo kod vas, poručio je.

Kvalitetne svirke tokom celog oktobra

Bendovi koji umeju da naprave pravu žurku izvodeći omiljene kvalitetne pesme koje gode i novijim i starijim generacijama, sada imaju priliku da nastupaju i u koncept baru i restoranu „Kafemat“.

Rezervišite svoje omiljeno mesto na vreme na broju 069 207 77 77 i otkrijte ili se prisetite kako „Dea Dia“ pravi dobre žurke. Naredni nastupi koje možete da očekujete u „Kafematu“ su:

  • 07/10 Pasta Party povodom Zrenjaninskog polumaratona i svirka benda Magic Buzz
  • 14/10 Loco
  • 21/10 Magic Beans
  • 28/10 Makao

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh