I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Energični beogradski bend će ponovo oduševiti Zrenjanince

Jedan od najpopularnijih beogradskih klupskih bendova,  „Dea Dia“, na veliko isčekivanje publike ponovo nastupa u „Kafematu“.

Pripremite se za vrhunski provod uz profesionalnu svirku i scenski nastup koji počinje u subotu 27. januara od 22 časa.


Popularni beogradski bend koji publiku, kako kažu iz Kafemata, nikada ne ostavlja ravnodušnom, ovog vikenda ponovo će zasvirati neke od najvećih hitova ljubiteljima uzburkanog i sočnog mesta u Zrenjaninu.
„Dea Dia“ energično izvodi pop/rock/disco/funky/rnb hitove domaćih i svetskih izvođača. Osećaj koji ovaj bend stvara je kao kada ste na vrhunskom koncertu, ali i na žurci istovremeno na kojoj možete da đuskate celo veče. Dva moćna ženska vokala plene glasom, ali i pojavom i koreografijom uz profesionalnu i snažnu instrumentalnu podršku četiri izvanredna muzičara.

Zrenjaninka koja se uvek rado vraća u svoj rodni grad

U ovom sastavu peva i naša sugrađanka Julijana Vincan.

– Uvek sa osmehom na licu dolazim u Zrenjanin. Tu sam završila srednju školu i imam mnoštvo dragih ljudi. Muzička scena i kultura su u Zrenjaninu uvek bili na visokom nivou, stoga možda i najveću tremu imam ispred naše publike. Jedva čekam da zasviramo u mom gradu i da vidim moje prijatelje – kaže Julijana, pevačica benda „Dea Dia“.


Koncept bar i restoran „Kafemat“ koji je u naš grad doneo potpuno drugačiji vid noćnog života u Zrenjanin, definitivno je pripremio još jedno veče za pamćenje. Rezervišite svoje omiljeno mesto na vreme na broju 069 207 77 77 i prisetite se kako „Dea Dia“ pravi dobre žurke.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh