I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

All IN priprema 5 zabava tokom Dana piva

36. Dani piva su zvanično počeli juče 25. Avgusta gde su mnogi zrenjaninci ali i gosti iz cele Srbije i regiona, uživali u raznovrsnim ukusima piva i sjajnoj muzičkoj ponudi. Među njima se našao i popularan noćni klub „All IN“ koji je svojim sugrađanima ponudio odličnu zabavu na 2 različite lokacije.

U želji da našim sugrađanima ali i gostima pružimo što raznovrsniju ponudu na, 36. Danima piva, družimo se u lokalu kluba ali i na Žitnom trgu, gde nakon završenog muzičkog programa žurku nastavljamo do ranih jutarnjih časova na Heinekenovom štandu, poručuju iz All IN-a.

Vrhunski DJ-evi i živa svirka tokom svih 5 dana

U lokalu kluba kako navode spremili su za svakoga po nešto, pa će vas tokom svih 5 dana zabavljati različiti DJ-evi, muzički dvojac ali i popularan bend narodne muzike.

Dane piva je otvorio zrenjaninski DJ Marko Stepanović, koji je pokazao kakva nas to energija očekuje. Danas spremamo još bolju žurku za koju su zaduženi Jelena Prole i Aleksa Lalović. U petak i subotu vraćamo se za DJ pult i hitove koje vrti DJ Laki. Kako bismo Dane piva ispratili u što boljem ritmu, u nedelju će najveći hitovi narodne muzike biti u „rukama“ zrenjaninskog benda „Romantic band“.

Rezervacije:  064/ 42-44-242

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh