I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

„Da zna zora“: Pravi kafanski doček Nove godine

daKafana „Da zna zora“ tokom cele godine negovala je tradiciju stare tople kafanske atmosfere. Tamburaški orkestri budili su emocije gostima svojom muzikom, a točila su se najkvalitetnija srpska vina i rakije.

Kako bi svečano ispratili godinu u kojoj su otvorili vrata svoje kafane, organizatori su birali najbolje muzičare za novogodišnju noć.

Muzikom jednog od najboljih tamburaških sastava u Zrenjaninu i okolini, „Ajd još jednu“, gosti će moći da se oproste od stare i uz pesmu i igru uđu u novu godinu. Sastav „Ajd još jednu“ napraviće presedan za goste ove kafane – te večeri pridružiće im se vrhunski muzičar koji će svirati saksofon.

Cena za proslavu dočeka 2014. godine u kafani „Da zna zora“ iznosi 2300 dinara, i odnosi se na i na sledeći dan – reprizu dočeka. Pored muzike uživo, gosti će dobiti mesto za sedenje za obe večeri, i po 6 pića 31.decembra, a za reprizu – jedno piće. U cenu ulazi i „domaćinski tanjir“ sa specijalitetima od kvalitenih i domaćih namirnica, predviđen samo za 31. decembar.

ajd
Broj mesta je ograničen – izvršite rezervaciju na vreme 061 70 700 11

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh