I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Ove subote otvaranje noćnog provoda kluba ˝Captain Jack˝

Posle otvaranja dnevne varijante, koja je oduševila mnoge a naročito roditelje, nova letnja bašta kluba ˝Captain Jack˝ za subotu 3. juna najavila je otvaranje bašte i početak sezone noćnog provoda.

Sa pojavom lepog vremena na red dolazi i otvaranje večernje ˝priče˝, koja će ove subote na radost mnogih Zrenjaninaca zvanično biti otvorena.

-Moramo da napomenemo da je interesovanje za otvaranje veliko, te su sve rezervacije „planule“ za manje od 24h, te se i očekuje sjajna atmosfera, napomenuli su.

Ulaz će biti besplatan dok je starosna granica 21+ godina.

 

Letnja bašta za bezbrižne roditelje

Prošlonedeljno otvaranje letnje bašte sa dečijim igralištem predstavlja pravo osveženje za Zrenjanince sa malom decom, te im je uživanje u omiljenomo napitku postalo za nijansu opuštenije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Ponosni smo kad vidimo koliko nas dece dnevno poseti i nema lepše stvari od radosti koju unose u naš lokal, pa u šali kažemo da ćemo uskoro napraviti „parking za bebi kolica˝. U našoj bašti, roditelji konačno mogu bezbrižno da sednu i uživaju u svom omiljenom napitku dok im se deca igraju na trambolini, toboganima, ljuljaškama i ostalim zanimacijama napravljenim samo za njih, navode iz Džeka.

 

Za više informacija i rezervacija pozovite: 062 / 200 – 530

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh