I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Zašto dočekati Novu godinu u ponoć, kad može u podne?

Nova godina se bliži, sve češće smo u prilici da čujemo famozno pitanje „Gde ćeš za Novu?“ od koga nas hvata panika ukoliko nemamo nikakav plan.

Da se to ne bi desilo i ove godine, mi ćemo vam pomoći da izaberete vaše idealno mesto za doček i u Novu godinu uđete veseli i nasmejani!

Iako smo navikli da u ovo vreme svakodnevno čujemo razgovore ljudi koji su u dilemi kuda u najluđu noć, gde je skupo, gde jeftinije, gde je bolji provod, koji bend svira, šta obući, to je sve ređe. Zvuči prosto neverovatno, ali ove godine svi pričaju o novogodišnjem matineu u kafeu Vremeplov!

Zašto samo jednom dočekati Novu godinu, kad možete dvaput? I zašto slaviti u ponoć, kad možete već u podne?

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Caffe Vremeplov nudi jedinstven doček Nove godine! Ne morate čekati veče i hladnoću, već se u podne, 31. decembra, zaputite u Caffe Vremeplov i uz vesele zvuke Gaudium benda, dočekajte Novu godinu nešto ranije, ali zato nimalo manje zabavno!

Naprotiv, dnevni doček će proteći u opuštenijoj i veselijoj atmosferi. Početak je tačno u podne, a druženje traje do poslepodnevnih časova. Posle toga možete na zasluženi odmor, jer Novu ste već dočekali!

Ovako su izgledali dnevni dočeci 2017. godine, a prvih 65 sekundi je posvećeno atmosferi u Vremeplovu:

Ulaz je besplatan u kafe Vremeplov, a rezervacije ne primaju za dnevni doček Nove godine.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh