I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Besplatan koncert Adila u kino bašti

Sa prvim najavama svetskog kadetskog prvenstva u rvanju, koje će se održati u kristalnoj dvorani od 20. do 25. avgusta, najavljen je i besplatan koncert popularnog pevača Adila, a informacija o besplatnim kartama već se proširila gradom.

adil-plakat

Svi posetioci svečanog otvaranja prvenstva koje će biti održano u utorak 20. avgusta u Kristalnoj dvorani, nakon jednočasovne ceremonije otvaranja na izlazu dobiće besplatnu kartu za koncert Adila u kino bašti istog dana sa početkom u 23h, najavili su organizatori.

Kartu za koncert Adila u kino bašti moguće dobiti samo na ovaj način, prodaje karata neće biti.

Fordomanija

Na otvaranju prvenstva očekuje se više od 2500 posetilaca.

Na Svetskom kadetskom prvenstvu učestvuje više od 1000 takmičara iz preko 50 zemalja sveta, a svi smeštajni kapaciteti u Zrenjaninu i okolini u tom periodu su već rasprodati.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Koncert Adila je poklon gradu uz želju da se samom prvenstvu pokloni što bolji publicitet,  sa pozitivnom namerom i ciljem da se u svet pošalje prava sportska slika iz našeg grada.

25 VREDNIH NAGRADA ZA ZRENJANINCE (Tablet računari, bicikli, fotoaparati)

svetsko-prvenstvo-kadeti-rvanje-zrenjanin-2013

U okviru pomenutog prvenstva Zrenjaninci će na bazenu, peskari i Trgu Slobode u periodu od 5. do 20. avgusta odgovarati na pitanja iz sveta rvanja. Pitanja će biti jednostavna, a sistemom proste eliminacije odgovora lako će se osvojiti neka od vrednih nagrada. Cilj je dobra zabava i podizanje svesti o značaju rvanja kao sporta, a pravo da odgovara ima svako ko popuni formular na licu mesta i bude izvučen.

Tačni datumi nagradnih igara i lokacije biće objavljeni na zvaničnoj fejsbuk stranici prvenstva.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh