I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Badnje veče u Kafematu: Paljenje badnjaka uz kuvano vino

Lokal sa svojom posebnom energijom, koji Gimnazijskoj ulici daje ˝ono nešto˝ što je čini za nijansu drugačijom, popularni koncept bar i restoran Kafemat za badnje veče pripremio je još jedno zanimljivo veče.

Kako smo već upoznati, svi ugostitelji vole da obeleže Badnje veče, kada se u lokalima stvara prava porodična atmosfera. Badnjak, kuvano vino i osmesi pravi su pokazatelj praznične i porodične atmosfere, te je u tom duhu, ekipa Kafemata želela takvo raspoloženje prenese i u svoj lokal.

-Ovog petka obeležavamo Badnje veče, te smo se iz tog razloga potrudili da u lokal unesemo pravu porodičnu atmosferu. Uz badnjak i kuvano vino, uživaćemo u još jednoj prelepoj večeri koja je pred nama, poručili su iz Kafemata.

U Kafematu samo hitovi

Kako bi svoj koncept podigli na viši nivo, ekipa ovog lokala je nedavno odlučila da se okrene komercijalnijem zvuku.

-Zarad što kvalitetnijeg provoda i bolje atmosfere, mi se potrudili da se u našem lokalu sluša što komercijalnija muzika, te zvanično od ove godine, u Kafematu ćete slušati samo hitove, dodali su.

Za dobru atmosferu, ovog petka će se postarati DJ Laki.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kafemat info line: 069 / 207 – 77 – 77

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh