I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Savremeno uređeni apartmani u centru grada

Koncept bar i restoran Kafemat se proteklih godina izdvojio kao mesto sa profesionalnom uslugom, prijatnim ambijentom i bogatim menijem.

Obično se pretpostavlja da visok nivo kvaliteta sa sobom nosi i visoke cenem međutim, uspešnim menadžmentom i popustima na grupne posete, ovakve pretpostavke padaju u vodu.

Brojni gosti iz zemlje i inostranstva, dokaz su uspešnog odabira upravljačke politike kuće i optimalnog odnosa cene i kvaliteta. Samo u proteklih nekoliko nedelja, imali smo čast da ugostimo učesnike Webiza; mlade košarkaše iz nekoliko zemalja sveta, učesnike humanitarnog košarkaškog turnira Zrenjanin CUP;  gimanzijalce iz Švebiš hala na učeničkoj razmeni; organizujemo rođendanske žurke  i mnoge druge događaje. Takođe, brojni mali privrednici, kao i privrednici poput Mlekoprodukta, Drekslmajera, inostranih konsultantskih kuća i slično, biraju da svoje proslave ili skupove organizuju kod nas, poručili su iz Kafemata.

 Apartmani u Zrenjaninu

Prateći potrebe naših klijenata, proširili smo usluge i smeštajnim kapacitetima. Kafemat apartmani smešteni su u Gimnazijskoj ulici, u najužem centru Zrenjanina.

Pored svetlih, modernih i prostranih soba, našim gostima pružamo izvanrednu uslugu i mogućnost da okuse magiju Kafemata. Možete uživati u prostranoj i šarmantnoj Kafemat bašti, idealnoj za opuštena druženja i poslovna okupljanja. Ukoliko čeznete za beskompromisno kvalitetnim noćnim provodom, tu su naše tematske večeri, začinjene sjajnom muzikom, kvalitetnim vinima i koktelima, dodali su.

Pratite najave događaja na facebook stranici Kafemat ZR i odaberite onaj po vašem ukusu i afinitetu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Informacije i rezervacije: 023 / 56- 89 – 87 ili 069 / 207 – 77 – 77

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh